karjaar.lidl.ee

Lidl Eesti
Tööpakkumised Sisenen Järjehoidja

Lidl tööandjana

Pood-kontor-tiim-hero

Töökoht Lidlis

Lidl alustas Eestis tegevust 2016. aastal ning vaid mõne üksiku kohaliku töötajaga. Mõne aastaga oleme jõudsalt kasvanud tugevaks ligi tuhandepealiseks meeskonnaks ning jätkame koos kasvamist. Üks meie peamisest eduvõtmest on meie inimesed. Lidl väärtustab oma töötajaid ning hoolitseb selle eest, et tagada töötajatele head töötingimused. Edukaks tegutsemiseks vajame motiveeritud töötajaid – täpselt nagu Sina! Olla osa Lidlist tähendab kuulumist suurde ja tugevasse rahvusvahelisse meeskonda.

Kas soovid muudatusi oma tööelus? Unistad tööst stabiilses ja kiiresti kasvavas edumeelses ettevõttes? Soovid olla osa Lidli eduloost? Kui jah, siis tule Lidli meeskonda!

 

 

top empl 2024 2

Lidl Eesti on pälvinud Euroopa ja Eesti Top Employer 2024 sertifikaadid! 

Oleme vastavuses rahvusvahelise standardiga ning kuulume juba teist aastat järjest parimate tööandjate hulka. Sertifikaate annab välja Top Employer Institute, mida peetakse maailmas juhtivaks ettevõtteks silmapaistvate tööandjate hindamisel ja sertifitseerimisel juba üle kolmekümne aasta.

Organisatsioone hinnatakse uuringu põhjal, mille teemade hulka kuuluvad töökeskkond, karjäärivõimalused, mitmekesisus, võrdsus ja kaasamine, heaolu ja palju muud. 

"Töökoht nii noorele spetsialistile kui kogenud professionaalile"

Lidlis on meeskond, kus kokku saavad pikaaegse Lidli-kogemusega ja äsjaliitunute uued ideed, millest sünnib vägev sünergia.

Liina, personaliosakonna juht

Liina_hero

Väärtustame

Dynamic Industry

Dünaamilisus

Meie tööd juhib kirg ja ambitsioon, et jõuda kvaliteedi ja eduni. Me planeerime paindlikult ja julgelt ning rakendame lahendusi käigu pealt.
engagement

Õiglus

Me oleme eelarvamusteta. Me oleme lojaalsed. Meie sõna on meie lubadus.
Personal Growth

Tulemustele suunatus

Me keskendume sellele, mis on oluline: TULEMUSED. Me teeme koostööd, et seda saavutada.

Töötaja arengule suunatud keskkond

Pakume oma töötajatele põhjalikku väljaõpet, omandamaks kõik erialased teadmised ja kogemused. Samuti pakume tööks vajalikku erialast keeleõpet.

Risto_ruut

Väljaõpe

Pakume põhjalikku väljaõpet

Keeleõpe

Erialane keeleõpe

Vabad töökohad

Kui Sulle tundub, et Lidl on koht, kus saad oma unistused ellu viia, siis tule liitu meie tiimiga!

Vaata vabu ametikohti

Meie uus Social Wall